ponedjeljak, 22. veljače 2016.

Ova maska za lice ne košta ništa a NEUTRALIŠE PODOČNJAKE!

1823-e1449512001490

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme








Umorni ste od tamnih krugova ispod očiju? Probali ste različite načine i niste zadovoljni?



Ako želite pokušati sa još jednim, jednostavnim i prirodnim načinom za rešenje ovog problema, predlažem vam sledeći recept.

Biće potrebna samo dva sastojka iz vaše kuhinje: kafa i kokosovo ulje.

Kako pripremiti masku:

Dobro promešajte malo kafe sa nekoliko kapi kokosovog ulja, a zatim, krajevima prstiju, nenesite smesu na područje oko očiju. Nežnim kružnim pokretima utrljavajte smesu.



Kada završite, ostavite masku na licu 10-15 minuta, dok se u potpunosti ne osuši. Za to vreme korisni sastojci će se upiti u kožu.

Zatim uklonite masku pomoću meke tkanine ili papirne maramice. Umijte se na uobičajeni način, i ako želite nanesite na lice hidratantnu kremu.

Ponavljajte proceduru nekoliko puta nedeljno. Ona će vam pomoći da otklonite potkožne upalne procese, umanjiti podočnjake i otkloniti otoke.

Masku sa kafom, naravno, možete koristiti na celom licu.

Izvor: uspesnazena.com

0 komentari:

Objavi komentar