subota, 20. veljače 2016.

LIJEK STAR 2.000 GODINA: Produžava život i sprečava tumor!

tibet

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Stari lijek iz Tibeta liječi poremećaje u ishrani, sprečava infarkt srca i mozga, sprečava nastanak tumora, popravlja vid, ali i pomlađuje i garantuje dug život.




Recept čiju osnovu čini bijeli luk i limun uzima se na prazan želudac, svakog jutra.

Priprema:

300 grama bijelog luka i 1 kilogram limuna s korom, sitno samljeti.

Prokuhati 1,5 litru vode, a potom smanjiti vatru i dodati mljeveni bijeli luk i limun. Poklopiti posudu u kojoj se sastojci kuhaju. Na laganoj vatri smjesu prokuhati 14 – 15 minuta, ni minutu duže. Nakon što se smjesa ohladi staviti je u staklenu posudu.

Lijek se konzumira svako jutro – 0.5 dcl, 25 dana. Kada potrošite lijek napraviti pauzu 10 dana, a potom ponoviti postupak.



Napomena:

Strogo se pridržavati dnevne doze lijeka i pauze od 10 dana. Nakon izlječenja ne treba uzimati lijek već samo ako dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja. Zdravim osobama preporučuje se primjena jedne do dvije količine godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od 6 mjeseci.

Tibetanski čaj za dugi život:

Ovaj tibetantski čaj koristi se kao zaštita od stresa i produžava životni vijek.

2 litre vode potrebno je prokuhati 5 minuta, zatim ohladiti. Kada se ohladi, dodati 5 grama izrendanog đumbira, 2 velike kašike soka od limuna, 2 velike kašike meda, 1 prstohvat ljute papričice i 1 prstohvat anisa.

Najbolje ga je piti tokom cijelog dana, na gutljaje.

Izvor: kucnilekar.com

0 komentari:

Objavi komentar