utorak, 16. veljače 2016.

VIŠE NE TREBATE LIJEKOVE; OVO JE NAJBOLJI NAČIN ZA SMANJENJE VISOKOG KRVNOG PRITISKA ZA 5 MINUTA!




VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Jedan od najozbiljnijih zdravstvenih izdao danas je visok krvni tlak, što može biti posljedica stresa, gojaznosti, pušenja, alkohola, slane hrane i nedostatak sna.
Možete imati koristi puno i učinkovito liječenje visokog krvnog pritiska, ako uspješno promijeniti neke životne navike. Naime, ako se pronađe način za kontrolu krvnog pritiska, naravno, vodeći zdrav način života, možete smanjiti, kašnjenja ili u potpunosti izbjeći lijekove.



Ovo stanje je uobičajeno u Sjedinjenih Američkih Država, kao i na brojnim dijelovima svijeta. Stoga, ako ste pate od visokog krvnog pritiska, treba da znate da niste sami.
Osim toga, morate biti svjesni faktora koji mogu povećati rizik od ove bolesti:

Povećan nivo stresa
alkohol
gojaznost
sna
Česte potrošnju masnih ili kisele hrane
pušenje
Osim toga, ako se ove bolesti je prisutan u svojoj porodici, trebalo bi da proverite stanje krvni pritisak kako bi se spriječilo daljnje komplikacije na vrijeme.
Danas, mi ćemo predložiti jedan čudesan prirodan način za smanjenje visokog krvnog pritiska, koji potiče iz kineske medicine. To je bio izložen od strane Dr. Lu Hun Sen iz Moskve fudbalskog kluba Spartak.
Point 1-2
Ovo je više linija, koja počinje iza uha hrskavice, i ide u sredini dekoltea kosti, a naziva se još linije. Nemojte stisnuti ili trljati ove linije, ali lagano dodirnite koristeći napojnice prst, od početka do završetka linije. Ponovite 10 puta na svakom kraju linije, i još 10 puta na drugoj strani.
Point 3

Ova linija počinje na visini od ušne resice, a završava prema nosu. Postoji još jedna linija koja završava prema nosu, 1/2 inča iz uha, i počinje sa lica na istoj visini sa ušne resice.
Masaža obje strane linije koristeći vrhove prstiju na trenutak. Budite nježan, kao što bi trebao osjećati samo pritisak, ali nije teško pritisnuti kako bi se izbjegla bol.
Ovaj tretman nudi fantastične rezultate, tako da treba vjerovati u njenoj moći da se smanji krvni pritisak.
Kineska medicina sugerira ova masaža kao čudesan u regulaciji visokog krvnog pritiska, jer sprečava da i omogućava pravilan protok krvi. Osim toga, njegova upotreba će vam pomoći da riješi otrovnih i štetnih lijekova, i pomoći vam tretiraju ovo pitanje na potpuno prirodan i siguran način.

izvor:biljnaapoteka.info

1 komentari:

Unknown kaže...

kakav idiotski prevod!!!

Objavi komentar