utorak, 2. lipnja 2015.

Tajni recept profesora Mermerskog, za čišćenje krvnih sudova, jetre i bubrega

Tajni recept profesora Mermerskog, za čišćenje krvnih sudova, jetre i bubrega





Ovo je recept koji leči čitavo telo: čisti krvne sudove, leči srce, jača imuni sistem, pročišćava jetru, bubrege i ostale sisteme za izlučivanje, ali i digestivni sistem od patogene mikroflore.

 

On pomaže kod poboljšanja moždanih funkcija i pamćenja, štiti od infarkta, pomaže kod zapaljenja zglobova, ali je i odličan lek protiv nekih tipova raka. Takođe reguliše i telesnu težinu.

Sastojci:

400 grama proklijalih žitarica (pšenice)
15 limuna (organskih)
12 čenova belog luka
1 kg meda
400 grama oraha
Priprema:

Da biste pripremili proklijalu pšenicu, stavite oko 400 g pšenice u prokuvanu staklenu teglu, sipajte vode i ostavite preko noći. Nakon 10-12 sati, prospite vodu kroz čistu krpu/gazu i malo isperite pšenicu.

Ostavite osušenu pšenicu u tegli još 24 sata i dobićete proklijalu pšenicu.

 
Sameljite zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Sameljite 5 limunova s korom i pomešajte sve u emajliranoj posudi. Uzmite samo sok od preostalih limunova i pomešajte sa ostatkom dok ne dobijete homogenu mešavinu. Dodajte meda i pomešajte dugačkom drvenom kašikom, a zatim prespite u tegle, koje treba držati u frižideru. Nakon 3 dana, mešavina je spremna.

dvchdwkhfds

Upotreba:

Uzimajte 1-2 kašike mešavine 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja.

Za lečenje raka uzimajte mešavinu svaka dva sata!

Recept garantuje zdrav i dug život, čuva svežinu tela, mladost i energiju, pošto sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i povrćne masti. Poboljšava funkciju svih unutrašnjih organa i žlezda.

Webtribune.rs

0 komentari:

Objavi komentar