petak, 19. veljače 2016.

Zbogom opadanju kose: Maska za jačanje korijena po receptu ruskih liječnika!

DSCN0263-702x336

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme








Ova maska ​​regenerira strukturu korijena kose i zaustavlja opadanje, a da biste je napravili potrebna vam je samo jedna namirnica…



Problem opadanja i slabog korijena kose nije rijetka pojava, a proizvodi koji postoje na tržištu rijetko kome pomažu. Ali, kao i za sve ostalo i za ovaj problem najbolje rješenje nudi – priroda!

Ruska liječnica Tatjana Viktorovna Konovalova otkrila je recept za jednostavnu masku za jačanje korijena kose.

Ova maska ​​regenerira strukturu korijena kose i zaustavlja opadanje, a da biste je napravili potrebna vam je samo jedna namirnica – mrkva!

Kao sjajan izvor vitamina beta karotena i A vitamina, mrkva daje ne samo dobar vid, već i utječe na zdravlje vlasišta koje je esencijalno za zdravu kosu. Hranjive tvari koje mrkva sadrži mogu poboljšati zdravlje kose, noktiju i kože. Pored toga, mrkva pomaže i u detoksikaciji cijelog organizma pa i vlasišta – i stvaranju novih stanica.



Priprema je također vrlo jednostavna: Skroz sitno naribajte nekoliko svježih mrkvi i utrljajte to u korijen kose.

Ostavite da djeluje minimum 15 minuta, a zatim dobro isperite na uobičajen način.

Na početku, masku nanosite uvijek prije pranja kose najmanje 5 puta za redom.

Kada vam kosa ojača, dovoljno je nanositi ribanu mrkvu jednom mjesečno, a prvi rezultati vidjet će se već nakon nekoliko tretmana!

Probajte!

Izvor: prirodna-medicina-recepti.com

0 komentari:

Objavi komentar