petak, 19. veljače 2016.

Kako da smanjite pojavu sijedih, a i postojeće kako da potamnite (RECEPT)

Screenshot_219

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme








Kosa s godinama postaje suha, tanja, dlake sporije rastu, lako se lome i gube sjaj. Da biste kosi vratili sjaj, dvaput tjedno koristite maske čiji su osnovni sastojci kvalitetna ulja i maslac.



Snažna masaža glave prirodnim uljima dokazano je dobro sredstvo u borbi protiv sijedih. Ruzmarinovo ulje je sve popularnije za tamnjenje kose. Dovoljno je nekoliko kapi.

Isti postupak možete primijeniti s limunovim sokom, koji ćete pomiješati s kokosovim uljem i utrljajte na kosu. Ovaj prirodni tretman podjednako je učinkovit za prevenciju nastanka sijedih i opadanja kose, kao i vraćanje zdravog izgleda kose.

CRNI BIBER

Dobro izmiješajte 1 g crnog papra, pola šalice kiselog mlijeka, po pola žličice limunovog soka i bademovog ulja.

Nanesite smjesu na kosu i držite pola sata, potom isperite. Činite to dvaput tjedno. To će vam pomoći da vratite tamniju boju kose i spriječite dalju pojavu sijedih dlaka.

Izvor: blic

0 komentari:

Objavi komentar